Nejnovější recenze ze sekce Kompresory
za tu cenu dobrá kvalita
Spokojenost.
- Šikovný pomocník do dílny i garáže
- Zatím jsem nic nenašel nepoužívám ho každý den
Zatím byl jen odzkoušen- vše OK. Pracuje jak má.
- Kratka dodaci lhuta,
- Pomer cena,kvalita vyrobku odpovida
- za tu cenu supr. Nafoukne člun tak na 80% pak se musí pumpou dofouknout.
- nepřetlačí zpětný ventil.
- Zabere málo místa
Neskutečně hlučný, dlouhá doba natlakování, vzhledově čínská (i vyrobeno) dětská hračka. Lidl je opravdu na jídlo, ne na stroje a nářadí. Jsem zvědavý jak dlouho vydrží, pochybuju, že přežije záruku 3 roky. Navíc jsem zvědavý, jak to bude se servisem. Stroj z Lidlu už nikdy. Lepší si připlatit za kvalitu.
Super
- Prostorově vhodný, docela výkonný.
- Snad trochu víc hlučný. Krátká tlaková hadice.
Dobrý poměr ceny a výkonu. Koupeno v akci!!!
Jako nouzový na dofoukání kola dobrý. Když to fouká déle tak so hadička dost hřeje . Asi životnost při častém používání nebude dlouhá.
- Malý, skladyný, výkoný naprosto dastatečný
- baterie 4ah
- vysoký výkon 150W, 36l/min při nízkém tlaku, 18 l/min při tlaku 1 bar
- není na baterie, není potřeba ho dobíjet nebo dokupovat baterie
- s přihrádkou na redukce konce hadice
- na 220V ze sítě i na 12V z autozásuvky
- není na baterie, je k němu obvykle potřeba prodlužovací kabel na elektřinu
- při práci se třese tak, že putuje po podlaze
Silný, skladný, praktický.
Jediná podivnost je kolébkový vypínač - když nafukujete více kol, tak nastavíte požadovaný tlak na displeji, nasadíte hadici na první kolo, zapnete vypínač. Po dosažení požadovaného tlaku se kompresor sám vypne, super. Ale vypínač zůstane zapnutý, je kolébkový. Takže po nasazení na další kolo musíte vypínač nejdřív vypnout a vzápětí zase zapnout, což je matoucí. Asi je to z toho důvodu, aby šlo kompresor vypnout ještě před dosažením požadovaného tlaku, ale lepší by bylo tlačítko Stop než kolébkový vypínač.
- Top mezi kompresory, kupoval jsem to hlavně na tlakování dom.vodárny, nafoukne to 2 bary za necelou minutu,rozměrově je větší tak není vhodný jako příručni do auta.
PROTECO 62.42-KA-80
Přidáno: 17. září 2024
(naposledy upraveno 17. září 2024)
Zakoupeno v Nářadí Hornig
- Špatný
- Vzduchový filtr chybný materiál chce to masiv. A ne křehký.
- Dobrý produkt.
Kompresor je v pohodě až na vzduchové filtry. Chtělo by to s pevnějšího materiálu.
- cena, snadná obsluha obsluha,
- nevím
kvalitní za dostupnou cenu
- Praktický pomocník
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »