Nejnovější recenze ze sekce Kompresory
- powerbank
- malá velikost
- objemný nafukovací člun apod. to nenafoukne , ale kvůli tomu jsem to nekupoval
Vyzkoušel jsem na autě , el.koloběžce a na kole a mohu jen doporučit. Po nastavení požadovaného tlaku se samo vypne.
- Fouká dobře
- Chybí maličkost.. Power banka.
Super věcička za rozumnou cenu.
- cena, malá velikost
- Provedení výrobku neodpovídá obrázku z nabídky e-shopu. Přišel mi jiný typ, ale nevadí, tento je asi i skladnější (má tvar krabičky a výstupní hadička i přívodní kabel se dá skrýt uvnitř). V nabídce na e-shopu nebylo uvedeno, že kompresorek nemá běžet déle než 5 minut. To se dozvíte až z výrobku.
Kompresorek funguje, trvá mu to déle, nedává moc vzduchu najednou. Zkoušel jsem s ním dofouknout tlakovou nádobu u domácí vodárny, jde to jedině s přestávkami aby neběžel déle než uváděných 5 minut.
Na dofukování věcí menšího objemu se za tu cenu ale vyplatí.
Ripper M80671
Přidáno: 17. srpna 2024
(naposledy upraveno 17. srpna 2024)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
po cca 1 minúte prestal fungovať zadrel sa.
Zatím jsem ještě nepoužil
- 100l vzdušník
- 2x výstup u regulátoru
- zakrytovaná vrtule chladiče
- verze na 230V
- absence rozběhového kondenzátoru u elektroniky motoru
- uvítal bych přední podvozek, nebo alespoň přípravu na montáž
- chybí držák na zavěšení smotaného přívodního kabelu
- chybí držák na zavěšení vzduchové hadice / příslušenství
- vypouštěcí ventil na dně vzdušníku, by měl být na nejnižším místě, nikoliv vytočen na cca 260° v ose vzdušníku
Kvalita odpovídá ceně. Prakticky nelze nic vyčítat, není to profesionální stroj a tomu odpovídá technické zpracování. Na druhou stranu, pro domácí dílenské potřeby je (zatím) naprosto dostačující.
Rozhodně mohu doporučit do čistého provozu a jako stacionární stroj. Přetáhnout někam k autu samozřejmě lze, ale už je to bez předních koleček maličko nekomfortní.
Přibalené příslušenství funkční, ale zázraky nečekejte.
Provoz kompresoru je celkem hlučný, po sepnutí jede bez náběhové regulace co může u slabších rozvodů elektřiny shazovat jističe. Probliknutí světel napojených na stejnou zásuvku vás nenechá v klidu.
Galuskové ventilky se nafukují hůře.
Odpovídající výkon.
- skladný a vzhledově pěkný
na hodnocení je krátká doba,zatím funguje velmi dobře.
- kompresor je super.
- je malý ,relativně tichý
- poměr cena výkon super.
- koupit jsem si ho měl mnohem dřiv. a nemusel se dřít s pumpičkou, jsme doma všichni cyklisti takže 5 kol
- že je na baterku je super, beru si ho na závody do Znojma.
- Jsem spokojen, koupil jsem už druhý. Jeden u rodičů a druhý k sobě do garáže.
- Ovládání jednoduché
- Nafouknutí
- Vyfouknutí
- Rychle se zahřeje, ale je to v návodu
- Dobrý návod na použití
- Malé, sbalitelne i na cesty
Zatím jsem vyzkoušela nafouknout matraci pro jednoho také z Lidlu a šlo to velmi jednoduše. Je třeba dodržet návod, protože pumpa se po cca 10 minutách zahřeje. Ale matraci to nafouklo do 2 min.
Oceňuji, ze pumpa se dá použit i na vyfouknutí
- Perfektní produkt funguje.
- Fouká gumy, měří tlak poměrně přesně, nastavitelný tlak, při kterém se vypne.
- hadička a několik redukcí, kufřík větší - i na nabíječku
- hadička je krátká, při upevňování na ventilek si nemohu položit kompresor na zem
Xiaomi Portable Electric Air Compressor 2
Přidáno: 11. srpna 2024
(naposledy upraveno 11. srpna 2024)
Zakoupeno v Smartnakup.cz
- rychlé nahuštění
- dostačující příslušenství
- kompresor používám k dofukování kola
- hodnoty tlaku jsou přesné,souhlasí s pneuměřičem
Kompresor se hodí pro kola i auta a všude tam, kde je potřeba něco nafouknout.
- Toto je druhý, první fungoval dobře. Po několika letech odešel displej.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »